Adele & Manfred

Det är en blogg om Adele & Manfred och våra äventyr tillsammans..

Godkända resultat!!!

Kategori: Allmänt

Klockan ringde kl 5 i morse och kvart i sex bar det iväg ner till Simrishamn. Manfred skulle starta i nybörjarklassen som gick på morgonen och Adele & Engine skulle tävla på eftermiddagen. 

Manfred gick jätte bra när vi värmde upp, men väl inte på banan så var han superladdad och jag fick han långt framför mig de första skyltarna, men i slutet gick han riktigt bra. Det är alltid svårt att gissa vilket resultat man får, domaren kan vara stenhård, så när resultatet kom så visade det sig att vi hade fått 77 p och ett godkänt resultat, såå glad!!! 

Från och med nu kan Manne titulera sig RLD N Rascalstaff Manfred the Mammoth. 











Efter en lång väntan så var det äntligen tösernas tur, detta skulle bli premiären i fortsättningsklassen. Jessica och Engine skulle gå in som nummer 16 och jag skulle starta näst sist. Nybörjarklassen är ju utan koppel, så lite nervös var man allt. Jessica och Engine blev tyvärr diskade då Engine gick över banlinjen för att hälsa på domaren. 

Men tillslut så var det äntligen min och Dellans tur. Första skyltarna gick jätte bra, men när vi kom fram till frestelsen så luktade godiset sååå gott och leksaken hade varit jätte rolig att leka med. Tillslut kom vi i mål och resultatet hamnade på 79 p och godkänt resultat. Fick hela -19 fel för allt luktande vid frestelsen, men det är bara att träna på. 















På vägen hem stannade vi till på ett hundlekland, väldigt kul för både hundarna och matten som blev som ett barn igen. 















Kommentarer


Kommentera inlägget här: