Adele & Manfred

Det är en blogg om Adele & Manfred och våra äventyr tillsammans..

Promenad med husse

Kategori: Allmänt

Idag har Adele varit med husse på jobbet hela dagen och det slutade såhär... Hon strejkar. :)

- Varför ska man gå när det är varmt ute, när man kan sola istället?! -Tejpade öron..

Kategori: Allmänt

Idag har vi tejpat Adeles öron, hon blev hur söt som helst. Hon brydde sig faktiskt inte så mycket som vi trodde. ;) I natt har hon varit jätte duktig och sovit från 23-06,30.. Annars brukar vi få gå upp en gång per natt, jag hade förväntat mig att vara uppe flera gånger per natt så detta är helt underbart.

Igår när jag skulle packa resväskan så tyckte hon att hon självklart också hänga med.. Sötisen..
Var tar tiden vägen????

Kategori: Allmänt

Känns som vi hämtade henne igår....
 Men vi har haft henne i snart 5 veckor.. Vart tar tiden vägen?

 Vi har till och med fått knäppa ut ett hål på halsbandet, det är först man förstår hur mkt hon växer..
Här kommer ett foto när hon var bebis...

- Vår underbara lilla unge -

Adele med på Emmie & Sammies hoppträning..

Kategori: Allmänt

Idag har den lilla fått hänga med på hoppträning.. Lika bra att vänja henne direkt. Hon satt så snällt på läktaren och tittade när hästarna galopperade förbi, hon sa inte ett knyst. Stolt matte som bara den. ;)

Hon tycker om att åka bil och somnar direkt när man lägger henne i bilen, hon vaknar inte ens när hoppar ur. Tur att det fungerar, då vi är ute och kör ganska mkt. Innan vi åkte på träning var i och hälsade på Mormor och hon tyckte att hon var jätte fin, lite busig bara när Adele försökte slicka henne i hela ansiktet.. Innan vi åkte till träningen så hann också busat lite med Lotus och det fungerar mkt bättre nu, tror inte att det kommer att bli några problem i framtiden. ;)

 - fotot på Sammie blev inte så bra, då hon inte kunde stå stilla. ;) -

Bus hos Love & Tess

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit hos våra gudbarn Love & Tess och busat. De har jätte roligt tillsammans och det känns som de  kunde leka lite bättre än förra gången de träffades, det märks att hon blivit mkt äldre. Hon trivdes som fisken i vattnet, barnen hade ju hur många leksaker som helst och när vi skulle däifrån så plockade jag ut 5 leksaker från buren som hon hade tänkt att ta med sig hem..


Adele i stallet..

Kategori: Allmänt

Idag har Adele fått träffa lite "större" kompisar i stallet, hon tyckte att det var lite obehgligt då var lite stora och de var ju självklart super nyfikna på vad det var för liten svart sak som sprang runt i stallet..

Mest nyfikna var nog våra 2-åringar, såklart!
Vi får försöka lära Adele som vi lärt Lotus att man inte går in i hagarna eller i stallet om hästar stor uppbundna.. Blir nog inte lätt, men det måste göras för hennes egen skull.

- Syns det att hon härmar Lotus och försöker hitta lite hästmat på golvet? ;) -

Förberedelse inför kalas..

Kategori: Allmänt

Idag har jag och den lilla hönan och städat, dukat och fixat.. Ikväll ska vi har kalas för släkten då både jag och Macke har fyllt år. Tror inte det kommer att bli några problem, hon gillar ju när det kommer folk..

Vaccination..

Kategori: Allmänt

Igår var vi och fick en liten spruta. Som tur var så märkte hon ingenting, puhh.. Tur för mig som är spruträdd som bara den. För säkerhets skull så hade jag med Anna som moraliskt stöd.. Stort tack!!

Så idag får man faktiskt sova en stund i sängen. Hade en sambo som sa innan vi skaffade hund att "vi absolut inte skulle ha några hundar i sovrummet", kan bara meddela att nu ligger hon i sin säng på golvet nedanför mig.. ;)

Men jag kan säga att jag visste att staffarna hade lite kostiga ljud för mig men ibland bara faller man i skratt, de låter för roligt.. Och snarkar gör hon som bara den.. Jag har fått börja sova med öronproppar, men det är det värt..

Brrr.. kallt

Kategori: Allmänt

När vi vaknade nu på morgonen så hade kommit snö och gissa om den lilla tyckte det var kul? Hon lekte och lekte.. Men efter en stund så tyckte hon att det var alldeles för kallt ute så självklart fick vi sticka och köpa ett litet täcke till henne.. Vad gör man inte för det lilla livet? ;)

-Här kommer en bild på henne med nya täcket-

Besök på jobbet...

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft finbesök på jobbet.. Husse har passat Adele hela dagen men var tvungen att köra på ett snabbt möte.. Självklart tyckte hon det var kul att träffa nya människor, hon fick en tom flaska som hon lekte hur länge som helst med.. Älskade unge.. Saknar henne när man är på jobbet och längtar bara till man kommer hem för att träffa henne.. ;)