Adele & Manfred

Det är en blogg om Adele & Manfred och våra äventyr tillsammans..

Härliga dag!!!

Kategori: Allmänt

Efter en hel dag ute i det fina vädret där vi fixat med huset så blev det ett perfekt avslut med Enzo bus och ett dopp i poolen.. Underbart!





Trygg..

Kategori: Allmänt

Känner man sig trygg om man ligger och sover mitt i köket?

kompisar...

Kategori: Allmänt

Adele med midsommarkrans.. vårt lilla hjärtat..

Kategori: Allmänt

Jag fick åka in och jobba lite tidigare idag så jag lämnade henne hos M där han jobbar. Känns så tråkigt att lämna henne hemma när det är så fint väder ute. Kan bara meddela att hon älskar att ligga ute i solen, precis som jag gör. ;) Så när det finns en ledig stund när jag sitter i solstolen så ligger hon bredvid och bara njuter.

I helgen så kommer det hända spännande saker för Adele.. Men jag berättar inte det förrän det har hänt, men kan erkänna att man börja bli ganska nervös redan nu, tihii ;)

skön sovställning..

Kategori: Allmänt

Hon älskar sin kudde över allt annat....

 En kväll hade jag tappat ner en av våra kuddar från sängen och när jag vaknade så låg hon självklart på den. Så den fick bli hennes. Visst hittade jag ett passande kuddfodral till den lilla. ;)

Adele spanar..

Kategori: Allmänt

 Idag har den lilla varit hemma hos mor & far hela dagen, medan vi jobbade. Vi hade en massör hemma hos oss på förmiddagen till min lille pålle, då vi inte tyckt att hon känts bra den senaste tiden. Självklart så fanns det låsningar i ryggen som hon tryckte ut, underbart!

 Dellan fick leka lite med massörens enorma schäfer Limban och det gick hur bra som helst. Tillslut så låg båda två och sov, då de busat så mkt. ;) 
 Efter att jag hade jobbat klart så grillade vi på kvällen och sa hejdå till pappa som åker till Kina i morgon för att jobba och han kommer hem om ca 10 dagar.

Den lilla tycker att det är perfekt när dynan ramlat ner.. ;)

Bilder från Midsommar!

Kategori: Allmänt

Vilken fest det blev, 40 vuxna, 5 barn och tre vovvar. Adele har äntligen träffat Tage för första gången och till en början gick det sådär, men efter en stund så lekte dem som bara den. ;)



- Sandra, Mickis, Tina & Anna -



- Dellan ser lite rädd ut när Aston & Tage närmar sig, men det släppte efter ett tag.  -



- Klä midsommarstången -

Lilla Milo!

Kategori: Allmänt

Här kommer ett kort på lillebror som börjar bli stor.. Men han är sååå söt.. Adele och Milo har jätte kul tillsammans. Vi tar ut Milo på gräsmattan och sen följer han efter Adele som en just nu är "extramamma" för den lille.

Jag är fortfarande i övertalningsfasen med M och att vi ska ha katt, men han gillar det sådär. Han är ju egentligen allergiskt mot pälsdjur, som tur är så känner han inget sen vi skaffade Adele. Det är snarare jag som är lite mer känslig, när hon slickar, eller om vi ligger och myser och jag får hennes päls på mig som börjar det klia direkt.



Yngsjö!

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit nere i Yngsjö hos Mackes föräldrar och grillat lite med mina föräldrar, lillasyster, M bror och flickvän Nora som kommit ner från Göteborg. Adele hittade en ny bästa kompis, Johans tjej Nora. Hon blev mycket förtjust i den lilla. ;) Vi tog även med oss Lotus så han slapp vara själv i vår stuga i Åhus.







Fina Belle!

Kategori: Allmänt

Tänk att det är 2 år sedan vi hade 2 fölisar.. Men oj vad fin hon är nu och vad lik hon är mamma Sammie.

Vi får hoppas att det blir en fin hopphäst av henne, pappa är ju HipHop. ;)

Glad Midsommar alla!!!!

Kategori: Allmänt

Idag är jag glad!!

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN!!!

Äntligen,Äntligen,Äntligen är denna dagen över & jag har faktiskt hunnit med det mesta. Du unnar jag mig ett glas rött för att fira att det är årets längsta dag!

Snart Midsommar...

Kategori: Allmänt

Så mycket att göra men så lite tid....??

Jag har ingen aning hur jag ska hinna med allt. I dag står det på schemat: jobba, hämta mat till midsommar, begravning, hem och städa, duka, sätta upp tält, fixa midsommarstång, kelly kommer så vi ska gå igenom lekar inför i morgon, handla glass och ikväll är det 30-års fest hemma hos Emeli och Martin.. Känns som denna dagen kommer att gå till historien.

Ett tips, ha inte midsommar hemma där det kommer 40 vuxna och 5 barn, samt ett gäng hundar..  

Lägger upp en bild på den lilla när vi precis fick hem henne, vår lilla tös.. ;)

Bord till Midsommar!

Kategori: Allmänt

Vilken duktig sambo jag har som gjort bord till midsommar, blir hur bra som helst. Men vi fick ringa in lite folk som kunde bära dem, de var ganska tunga.. ;)

Idag har vi fixat så det blev fint vid allén och gjorde ordning upp på vår grillplats så alla kan få plats vid grillen på midsommar! 





Bästa kompisarna!

Kategori: Allmänt

Trodde aldrig det skulle fungerar så bra som det gör. När hon var mindre så var det ganska jobbigt då hoppade extremt mycket på honom och då fick den gamla gubben lite ont i kroppen. Men så fort hon har en tendens att hoppa så säger vi till henne direkt och nu hoppar hon alls, hon lär sig snabbt. ;)

Hon har även lärt sig att inne i stallet finns det grimskaft som hon kan hämta så leker de "dragkamp" med dem. Hon har inte en chans än så länge, men vänta Lotus.. När hon är fullvuxen så kommer det nog att bli en jämn kamp.

Här kommer ett foto på bästa kompisarna!

På väg till Bakken!

Kategori: Allmänt

Idag är vi på väg till Bakken med pappas jobb. Detta gör vi varje år, men upplägget är lite annorlunda denna gången då jag och Macke, lillasyster och Ronia ska ta en minibuss och handla allt själv i Danmark, medan de andra åker tåg. Anna ska passa både hästar och hundar, det är ganska mycket att hålla reda på, men det kommer att gå jätte bra..

Vill bara meddela att det är ganska längesedan jag åkte karuseller, undrar hur många man vågar åka?? ;)
När man var yngre så åkte man verkligen alla karuseller, men med åren så tycker jag att man blir fegare, fegare, hahaha!!



-En trött tös som somna i bilen innan vi lämna henne-



-God Buffé-





-Ronia & Emmie, skål!!-

Kalas hos Anders

Kategori: Allmänt

Idag fyller Anders 29 år, så det är dax för kalas med go smörgåstårta och vanlig tårta. Sen får vi inte missa Sverige matchen ikväll, men jag tror det kommer att bli tufft för Sverige att ta sig vidare, tyvärr...

Det som lever får se..



- Gott med ben. ;) -



- Mmmmm-

Girly..

Kategori: Allmänt

 Man kan inte tro att den gamla damen snart är 30 år gammal, hon är hur pigg som helst.

Hon går lös på gården och äter gräs där det passar henne.. Ibland kommer hon upp på gårdsplanen och går in i stallet och kollar läget & ibland så är hon uppe på ängen eller vid paddocken. Tänk att jag tävlade henne upp tom MSV hoppning när hon var 20 år gammal, vilka minnen..



Love och Tess myser med kattungarna!

Kategori: Allmänt

Medan karlarna är iväg och tittar på fotboll så åkte jag och Kelly hem till Anna för att mysa lite med kattungarna. De börjar bli riktigt stora nu, de är så söta när de kryper runt..





-Tess -



- "Lillebror" -





- Anna med alla sina kattungar -



- Nöjda barn som tittar på film medan vi tittar på fotboll. ;) -

Knasfia...

Kategori: Allmänt





Mys i Norje..

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit i Sandra & Selles stuga i Norje Boke och lyssnat på banden på Sweden Rock. Vi tog med oss buren som hon sov i under kvällen när vi spelade. Som vanligt åkte tjejerna på stryk igen.. Tror vi ska lägga "Kampen mellan kvinna och man" på hyllan..

 Lilla Milo var också med.. ;)







Liten börjar bli stor..

Kategori: Allmänt

Kan man inte stoppa tiden, hon behöver inte växa mer nu.. Älskade lilla vovve.. ;)



Student för Hanna..

Kategori: Allmänt

Stort grattis till alla som tagit studenten idag!!

Känns som det inte var så länge sedan man själv tog studenten.. Men åren går fort, det var lika tråkigt väder när jag tog studenten, tyvärr. Precis när det "sprang ut" så ösregnade det....

Undrar när sommaren kommer igen?!






Billy & Lucky..

Kategori: Allmänt

För någon helg sedan var Billy i Norge igen, det gick över för väntan & nu är han inte bara svensk champion utan även norsk champion. ;)

Här kommer en bild på pappa Billy, vilket muskelpaket.. ;)




Fina mamma Lucky..

Nellie bus ;)

Kategori: Allmänt

Idag har Sandra och softisen Nellie varit på besök.

Ojjj vad de busade. Alltid lika roligt att se när de leker..







Bebismys med Alma..

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit och hälsat på lilla Alma, 7 veckor. Vi grillade lite korv och fikade. Killarna försökte sparka lite boll, men det gick sådär med en bushund som verkligen ÄLSKAR bollar. Tog ca 2 minuter så var den bollen sönder.. ;)

Men det är det värt, än så länge är det faktiskt inte mycket hon tuggat sönder. När hon var liten så tyckte hon mina "foppa" skor var rikitgt goda, men dem rör hon inte idag, så duktig tös..





Träna,träna,träna.. ;)

Kategori: Allmänt

På valpkursen i måndags så fick vi testa på lite agility. Vi satte upp lite hinder, slalom och en tunnel. Hinderna skuttade hon glatt över och slalomen fungerade jätte bra, men tunneln var mindre rolig. Men efter lite övertalning så gick det till slut. Där var en schäfer som var med på valpkursen, han gick in direkt. Så det är bara att träna. :)

Då kom jag på att vi hade en sådan tunnel när vi var små så den letade jag fram och där gick hon in direkt. Självklart skulle Lotus också testa.



Hälsat på Linn i Hbg..

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Sandra varit och hälsat på lilla Linn som fyllde år i helgen,Annelie kom också på besök. Vi fikade och åt lite tårta och så hann vi inom IKEA innan vi körde hem.

Adele var jätte duktig hela dagen, en riktig tjejdag med mkt skvaller.. ;)









Trött vovve som laddar inför valpkurs ikväll..

Kategori: Allmänt

haha.. den lilla gillar mina gamla skor, sötis..



Filmmys..

Kategori: Allmänt

- Självklart så vill hon också vara med, hon gillar att ligga nära och mysa -

Hästtävling och bus med barnen..

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på hästtävling, brr vad kallt det var.. Adele brydde sig inte ett dugg om hästarna som galopperade bara några meter i från oss, duktigt tös.. Sen kom Love och Tess på besök.. ;)






Lillebror?!

Kategori: Allmänt

Undrar om man kan flörta till sig en liten kattunge?

- Visst är han söt - 

Älskade lilla tös..

Kategori: Allmänt