Adele & Manfred

Det är en blogg om Adele & Manfred och våra äventyr tillsammans..

Snart helg...

Kategori: Allmänt

Dellan är på äventyr med husse idag. ;)Busa...

Kategori: Allmänt

Fullt ös med basseten Busa ikväll!!Matte, jag är jätte trött ju..

Kategori: AllmäntLemmybus på Hovdala!!

Kategori: Allmänt
Onsdag...

Kategori: Allmänt

Lilla hjärtat sover gott på jobbet ♡Lite agilityträning...

Kategori: Allmänt

Helgen..

Kategori: Allmänt

I lördags var vi och tittade på valputställning, tyvärr var lilla Kotten 4 dgr för ung, så han fick vara utanför och miljötränas lite. Igårkväll kom Sandra & Selle på besök, så vi spelade lite spel. Alltid lika trevligt! ! Idag blir det städning, fixa lite hemma och självklart lite OS hockey! Vi har även hunnit köpa ett tävlingstält som vi kan ha till sommaren när vi är på tävling, bild kommer senare.
Fredag!

Kategori: Allmänt

En vecka går så enormt snabbt och nu var det helg igen. Ikväll ska vi till Adeles bästa kompis Aston på lite fredagsmys. Imorgon blir det jobb vid huset och åka och titta på valputställning och därimellan ska vi försöka träna lite agility ;)


Agility..

Kategori: Allmänt

Idag tränades det kontaktfält på A-hindret samt framförbyten & blindbyten där det avslutades med en hoppbana på 16 hinder. Alla fyra i gruppen lyckades kanonbra med endast lite småmissar, sååå duktiga!!!


Jobbhund!!

Kategori: Allmänt

Adele och alla hennes leksaker på jobbet.Hundträning med kompisen Lemmy!!

Kategori: Allmänt

Överraskningsfika!!

Kategori: Allmänt

Idag fyller Macke år och vi bestämde att slå ihop våra kalas om någon vecka istället, men självklart ska en födelsedag firas och utan Mackes vetenskap så fixade jag ihop de närmst sörjande på lite fika ♡


- Här byggs det koja i soffan -- Coolingen tar det med ro, vårt lilla 💖 -

Heldag..

Kategori: Allmänt

Idag var vi umgåtts med härliga staffemänniskor med agilityträning för Christina Beskow och Elin Lilja i Falkenberg. Fantastisk kul och väldigt lärorikt och att bara få se alla glada hundar gör en lycklig! Adele skötte sig kanonbra, lite problem med piloten som ibland är lite otydlig ;) Som hemläxa blev det att träna starter och kontaktfält och självklart så måste det tränas på slalom så att den sitter om det blir tävlingar till sommaren.

Kalas..

Kategori: Allmänt

Födelsekalas för Lowe och mello hos Tobbe & Kelly!!
Vår i luften...

Kategori: Allmänt


I väntan på tåget hem..

Kategori: AllmäntAlla♡-dagsmys!!!

Kategori: AllmäntOnsdagsmys på jobbet!!

Kategori: AllmäntUnderbara helg!!

Kategori: Allmänt

Helgen började med skridsko med barnen och därefter var vi vid huset och jobbade. Idag har det blivit lite OS, kanelbullebak, slalomträning och mys med lilla Kotten. Förra veckan beställde jag slalompinnar som kommer i veckan och nu ska det tränas ordentligt. Nästa helg blir det agilityträning i Falkenberg med bara staffar, ska bli såå roligt...Agilityträning!!

Kategori: Allmänt


Sötis Lotus ♡

Kategori: AllmäntTröttfia ♡

Kategori: Allmänt


Härliga helg!!

Kategori: Allmänt

När vi kom hem så hämtade vi Adele hos Malin och Mange, sen körde vi direkt till föräldrarna där Macke träffade Kotten för första gången. Gissa om tycke uppstod direkt och Kotten slickade och busade som bara den. Ikväll blir det pizza hos Björn och Jenny!!

Köpenhamn!!!

Kategori: Allmänt


Hotellmys i Köpenhamn!!

Kategori: Allmänt