Adele & Manfred

Det är en blogg om Adele & Manfred och våra äventyr tillsammans..

Träning..

Kategori: Allmänt

Trots bomull i öronen & med hjärnan någon annanstans så lyckades vi ändå träna lite, det är inte alltid lätt att vara tös..

Underbara helg!

Kategori: Allmänt

Gissa om tösen är helt slut idag efter en mycket händelserik helg, igår var det staffeträff, sova borta hos Lemmy och i morse så var det intagningsprov för kursen "Agility klass 4". Jag har varit så nervös hela morgonen för att hon & husse skulle klara det, då tränarna är bla Jenny Damm som blev "Årets Agilityhund Large 2013". Dellan (och husse självklart) klarade det galant, sååå glad då vi tränat stenhårt de senare veckorna med just att få slalomen att fungera! Som belöning så blev det bus med Aston och långpromenad med husse och självklart hjälpte hon till lite när vi röjde i skogen! ;)Nu ska det säljas grejor!

Kategori: AllmäntLyckliga pållar!

Kategori: AllmäntUppe med tuppen idag...

Kategori: Allmänt


Sååå trötta...

Kategori: Allmänt


Lördagsmys!!

Kategori: Allmänt

Ikväll passar vi dessa två godingarna, Lotus & Kotten. Mor och far är på Canarie öarna och syster har födelsefest. Dellan började löpa igår så hon är hos kompisen Lemmy ikväll! Kommer gå jätte bra, känns tråkigt att inte ha henne hemma bara men gissar att de är ganska trötta efter staffeträffen i eftermiddags. ;)
Staffepromenad!!

Kategori: Allmänt
Fredag!!

Kategori: Allmänt

Sötaste kollegan Karin ;) Ikväll ska vi hjälpa henne att ta in hennes hästar och fick precis lappar i vilken ordning och vilka boxar dem ska in i så att det inte blir fel...Chubby!

Kategori: Allmänt

Idag har vi söta Chubby på besök! ;)


Fullt ös med Lemmy idag!!

Kategori: Allmänt


Agilityträning!!

Kategori: Allmänt
Söndagspromenad!!

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit uppe vid Hovdala så hundarna har fått leka av sig ordentligt, det var Karl-Martin & Lenas jaktlabbe Loka, Mange & Malins Aston och Lemmy såklart, det var fullt ös hela tiden så Adele kommer sova gott i natt.. Jag & Macke har även hunnit fixa i trädgården hela dagen så vi alla kommer vara ordentligt trötta ikväll, men det är det värt. ;)

Lily..

Kategori: Allmänt

Idag har jag och syster varit och hälsat på Lily, hon har varit superduktig och det går framåt varje dag. Så nu är det dax för henne att bli vuxen pålle..

Knävovven...

Kategori: Allmänt

Ny större stol på jobbet önskas. ;)Busa..

Kategori: Allmänt

Matte, jag har riktigt tråkigt på jobbet idag, jag vill ju bara busaaaa...Foto på Lily!!

Kategori: Allmänt

Sara som har Emmies lilla pålle Lily på inridning har lagt upp detta foto på facebook. ;)
 
 
Ny i gänget, söta Lily Rose. 4 år e hip hop -  Rocky- ralme z - hertigen (F.1)
 

Hoppning!!

Kategori: Allmänt

Igår hann jag även med lite hoppning med Belle och så var jag och syster ute och körde med pappas nya fyrhjuling, såå roligt!! Men med vår vanliga tur så fick vi bensinstopp mitt inne byn så pappa fick komma cyklande med en bensindunk för att fylla på ;)

Födelsedag!!

Kategori: Allmänt

Idag har lillasysters 4-åring Lily fått åka iväg på inridning och blivit lastad för första gången, hon skötte sig jättebra! Hennes mamma Kalimera var med som stöd och hon tyckte det var mysigt att komma iväg, gammal tävlingshäst som hon är ;) Väl hemma igen så lekte kotten med en ryktborste han hittade i stallet, sötnos!
Vårpromenad!!

Kategori: Allmänt
Kalasfixande!!

Kategori: Allmänt

Lilltösen tar fixandet med ro!Padel..

Kategori: Allmänt

Idag har vi på jobbet varit iväg på Padel. Det var super kul, kan starkt rekommenderar för att få igång kondisen!


Promenad!!

Kategori: Allmänt

Skogspromenad med Adeles kompis Lemmy där även jag & Emeli fick prata av oss ordentligt!! ;) Nu greys!!!!

Bilder i Staffetten!!!

Kategori: Allmänt

Underbar morgon!!!

Kategori: Allmänt

Mys på jobbet idag!!

Kategori: Allmänt


Bildbomb..

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på långpromenad med kompisarna Aston, Lemmy,Titti och hennes valp Nellie, hundarna har skött sig superbra och när vi tittade på klockan så visade det sig att vi hade varit ute i två timmar, tiden går fort när man har roligt. ;) Såå underbart vårväder!!Tage..

Kategori: Allmänt

Foton från i eftermiddags med Tage!
Lördag...

Kategori: Allmänt

 Soldyrkaren Adele har vilat ute i solen hela förmiddagen, såå skönt väder!!!! I eftermiddag blir det bus med kompisen Tage och ikväll så kommer det lite kompisar så ska vi spela och äta lite gott! Jag, Kelly och barnen har precis varit och valt kakel & klinkers till huset och handlat lite inför ikväll.
 
 
 
 

Wieee, fredag!!!!!

Kategori: AllmäntLångpromis..

Kategori: Allmänt

Idag har Dellan varit på långpromenad med Anna, trött tös somna helt slut och har sovit hela eftermiddagen. ;) Kunde flexa ut tidigare från jobbet idag för att åka hem och vila upp mig lite och se om förkylningen kan ge med sig..Kipper & Titti

Kategori: Allmänt

Knashundarna Kipper & Titti myser riktigt ordentligt på jobbet idag, är så härligt med alla dessa goa hundar man får träffa på jobbet varje dag. ;) Jag och chefen räknade lite snabbt och kom fram till att vi har ca 20-25 hundar som är med på jobbet varje dag.. mysigt!!
 
 
 
 
 
 
 

Jobbet...

Kategori: Allmänt

Mys på jobbet med Kristina!Snyggaste vovven!

Kategori: Allmänt

Snyggaste vovven riktigt avslappnad när hon sover i husses bil, överläppen gillas skarpt!!Helg..

Kategori: Allmänt

Igår var och tittade på handboll mellan Kristianstad-Lugi där till Kristianstad vann, sedan åkte vi vidare till kalas då Mackes systerdotter Isabelle fyllde år. Dellan fick en långrunda på ca 1 1/2 timme, riktigt grått och trist väder bara.. Idag har jag & Kelly varit och tränat något helt nytt som heter "Kangeroo jump", jätte roligt och väldigt bra för att få upp kondisen! Nu världscupen i hoppning, riktigt bra söndag!!