Adele & Manfred

Det är en blogg om Adele & Manfred och våra äventyr tillsammans..

Laddar upp inför helgen...

Kategori: AllmäntKrasslig...

Kategori: Allmänt

Då jag inte mår helt okej, med grym huvudvärk och frossa så håller lillkillen mig sällskap och ligger riktigt, riktigt nära. 💙

Härliga höstbilder!!

Kategori: Allmänt

Då det nästan känns som vårvärme ute så passade vi på att ta lite fina höstbilder på vovvarna!
 
Fotograf: Håkan Wänlund
 
 
 
 
 
Kollegan Karin med dvärgpinschern Titti
 
 
 
Karins andra hund Kipper

Egentid!

Kategori: Allmänt

Efter lite ståträning och några övningar på pallen så somnade denna killen på 2 sekunder. Det är inte mycket de fina tål.. 💙
Måndagmorgon!

Kategori: AllmäntTröttaste killen..

Kategori: Allmänt
Oj,oj,oj vad man är trött när man sovit borta för första gången. Sovit som en stock hela eftermiddagen. 💙

Sova borta....

Kategori: Allmänt

Ikväll ska lillkillen sova borta för första gången, lite ångest har man allt..

Macke ska iväg med killgänget och jag ska på kalas och sen ska tjejerna samlas hos Sandra och då blir det utgång för att dansa lite, var riktigt länge sedan!! Manfred ska vara hos kollegan Kristina & Lemmy så det kommer inte gå någon nöd på honom. 😄 Dellan njuter för fullt att vara ensam hemma och få all uppmärksamhet av oss.
Utställnings premiären!

Kategori: Allmänt

Idag var det dax för premiären.. Dock bara en inoffiell tävling i Hässleholm, men det är bra träning för Malmö valp om två veckor. Fick superfin kritik, såå stolta över lillkorven!


Trött som en lus och står som en hösäck, men det kan kvitta. 😄

Foto från gårdagen!

Kategori: Allmänt

Igår kväll var vi hemma hos Per & Therese och hade lite fredagsmys. Manfred fick träffa deras rottis Ouzo, gick jätte bra trots storleksskillnaden 😄
Vaddå, måste vi gå upp??

Kategori: Allmänt

Så här såg det ut i morse, trötta vovvar deluxe.

Ikväll är det valpkurs igen, äntligen!!!! Hoppas det blir uppehåll, då förra veckans regnande inte var så omtyckt av Manfred..

Fotostjärnan Manfred!

Kategori: Allmänt

"Farmor" Emma har uppdaterat din blogg med lite foton på goodingen Manfred 💙

Följ nedan länk:


http://blondieochbaileys.wordpress.com/


Toffelkväll!

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi haft toffelkväll på jobbet där vi fått sätta ihop en egen toffel..

Riktigt, riktigt roligt och om ca 2 veckor så kommer den till kontoret så får ni se vilken jag valt. 😄

Ännu en dag på jobbet...

Kategori: AllmäntBus på jobbet!

Kategori: Allmänt

För att göra måndagen lite roligare så har Manfred fått busa lite med kollegorna Titti, Maddox och Chili.Tråkig måndag...

Kategori: AllmäntManfred 💙

Kategori: Allmänt
Söndag..

Kategori: Allmänt

Denna helgen har lillkillen äntligen förstått vad sovmorgon är, igår sov han till halv 10 och idag till kl 10. Det är första helgen sen vi fick hem honom som jag fått sova ut, äntligen!!! Som liten har han ju varit en riktig piggelin som vaknat kring halv 6 snåret.

Macke har jobbat hela helgen och varit uppe tidigt och gett dem mat och varit ute och kissat vid 7 snåret, sen har de somnat i sängen tillsammans med mig. Mysigt!!

Staffepromenad!

Kategori: Allmänt

Idag träffades vi för staffepromenad, dock med ett litet undantag för mammas pomeranian Kotten som också fick följa med. Vi samlades hos kollegan Kristina som har staffen Lemmy, 1 1/2 år. Jessica som jag gått rallymix för kom med sina staffar Hemi 4 år och Engine 2 år. Sen hade vi även brindeltösen Bailey, 15 veckor gammal och söt som socker. Efter promenaden grillade vi lite och fick prata av oss ordentligt, vilken superdag!!
Gomorgon..

Kategori: AllmäntTittut!!

Kategori: AllmäntNya leksaken!!!

Kategori: Allmänt💜 Adele 💜

Kategori: Allmänt
Fotograf: Malin Åkesson

Fina Manfred 💙

Kategori: Allmänt

Fotograf: Malin Åkesson

Trötta vovvar!

Kategori: AllmäntFoto från dagen!

Kategori: Allmänt


Bus med kompisen FolkeTrött Manfred, det är ju jobbigt att vara på tävling.

Första pinnen!

Kategori: Allmänt

I första hoppklassen kom äntligen första pinnen, perfekt avslut på denna säsongen. Det var även grymt nära med endast 5 fel i andra hoppklassen. Sen blev det disk i båda agilityklasserna

Nu är vi äntligen på väg hem efter en lång dag. Tror vi kommer ha två riktigt trötta hundar ikväll. 😄
Spanarna 💕

Kategori: Allmänt

Såhär ser det ut varje morgon, båda två sittandes på framsidan av huset och spanar ut över gårdsplanen..

Agility & Teba!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit tävling nere på Hlms Brukshundsklubb. I hoppklassen blev det en disk, då sista hindret sprangs förbi i farten. Vaddåå? Hoppa massa hinder, när man kan springa direkt till bollen vid målet tänkte Adele.

I hoppklassen blev det fel på slalomen, men det blev ändå en nionde plats. Jag och Kristina har även varit nere på Teba i Höör för att utnyttja presentkortet som Macke & Adele vann förra helgen. Det blev ett vintertäcke och Julius-K9 sele till Adele och även en hurrta sele till Manfred, jag kunde bara inte låta bli.. 😄 Och massa ben och leksaker självklart...Fredag!

Kategori: Allmänt

Trötta vovvar på jobbet och bus med kollegan Lemmy 💞


Jobb, jobb och åter jobb..

Kategori: Allmänt

Efter två riktigt långa dagar på jobbet med utbildningar så längtas det till morgondagen och äntligen helg. Känns sådär roligt att allt ska fixas imorgon som inte blivit gjort dessa två dagarna man varit på iväg bara.

Ikväll har det varit valpkurs för Manfred, han var väldigt duktigt att vanligt, men han har kommit på att hela gräsplanen måste finkammas, det luktar ju så gott överallt och det kan ju hittas godis som någon har tappat. Till helgen blir det agilitytävling och jag ska även försöka hinna bortom Teba i Höör för att utnyttja presentkortet Macke vann förra helgen.
Hos lillsis

Kategori: Allmänt

Idag har jag & Manfred varit hos lillasyster på besök i hennes nya lägenhet!


Agility i Tollarp

Kategori: Allmänt

Duktiga Adele och Macke kom idag på en femte plats i agilityklassen och en nionde plats i hoppklassen. De hade tredje snabbaste tiden i hoppklassen, så nära ett felfritt lopp. Hela banan gick kanon, med bara 5 fel när de sprang förbi slalomet första gången.


På väg hem från agility..

Kategori: Allmänt

Tyvärr blev det inga priset för Dellan eller för laget idag. I första agilityklassen var det fullt ös, och det blev lite slarvig in slalomen samt en miss på kontaktfältet som resulterade i 30 fel. I nästa klass så blev det en diskning, då de hoppade ett av de sista hindret på fel håll. Annars en super runda!!


I lagklassen var det full fokus på att gå felfritt och försöka ta sig runt. Min kollega Karin och Titti började med en disk och då blev det genast att Macke & Adele fick enorm press på sig. Det blev 2 missar i slalomen och 10 fel, helt okej ändå..

Sen var det Emelies tur med kelpin Elda, där blev det en diskning. Sista ekipaget för HHU diskade sig tyvärr också. Så Dellan med sina tio fel var bäst i laget. I morgon blir det nya tag och då är det tävlingar i Tollarp.
Fredag..

Kategori: AllmäntFoto från gårdagen träning!

Kategori: Allmänt

Nu på lördag ska Macke & Adele tävla laghoppning för Hässleholms Hundungdom i Forsakar och på söndag så är det agilitytävling i Tollarp, fullt ös med andra ord... 
 
Här kommer lite foton från gårdagens träning. Duktiga Adele!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lilla busen..

Kategori: Allmänt

Fullt ös på morgon, där det hittas på hyss stup i kvarten. 💙
Hej

Kategori: Allmänt

.... vi vill ha eftermiddags ben nu. 💕