Adele & Manfred

Det är en blogg om Adele & Manfred och våra äventyr tillsammans..

Har man det bra eller?!

Kategori: Allmänt

Direkt efter jag slutat jobba åkte vi bort och badade i svärföräldrarnas pool. Synd man inte har semester & kunnat vara här hela dagarna. ;) Temperaturen i vattnet var 26 grader, men jag tyckte att det var lite kallt ändå.. Men det var skönt när man väl kommit i. Dellan tyckte det var konstig att vi badade och stod en bit ifrån & skällde.. Riktig badkruka det där.. ;)
 
Vi grillade lite korv sen körde vi upp till mina föräldrar och tog i hästarna & gav unghästarna lite mat & vatten ute. Lillasyster tog semester ikväll och åkte till Helsingborgsfestivalen med några kompisar.
Undrar om hon är pigg idag?!
 
 
 
- Mys med husse -
 
 

Kommentarer

  • Fanny säger:

    Gillar inte Adele vatten? Inte Atlas heller. ;-) Det måste vildingarna fått från sin mamma. :-)
    Hoppas ni har det bra.

    Svar: Nej, hon gillar verkligen inte vatten. Vi har testat att bada både i havet och en lite sjö nära oss.. men hon ville icke bada, hon springer längs med stranden och doppar tassarna på sin höjd. ;) Och då har vi haft med oss andra hundar som verkligen gillar vatten.. Men det kommer kanske.. Man ska inte stressa. Gillar inte Lucky heller vatten? Hade varit kul att träffas snart med den små huliganerna. Adele har aldrig fått leka med en jämnårig staffe, tror hon hade älskat det. Vi får höra med Jenny & Philip om vi inte kan träffas alla ägare & valpar och grilla lite kanske. Hade varit så super kul & se hur de andra syskonen ser ut nu. De växer ju alldeles för snabbt.. Tänk 6 månader idag, blir tårta till henne ikväll.. :)
    Lisa

    2012-07-27 | 11:30:10
    Bloggadress: http://Blondss.wordpress.com

Kommentera inlägget här: